קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד Oreo קוקוס

בראוניז שוקולד Oreo קוקוס
נסו בראוניס פאדג'קטיפה אדומה, פאדג'אוריאו קוקוס, ו בריא עוגיות קוקוס פאדג'עם אפשרות חרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ מתכת מרובע אפייה מחבת עם רדיד nonstick או רדיד רגיל. אם משתמשים בנייר כסף רגיל, לרסס בתחתית עם בישול spray.In סיר, להמיס את החמאה על בינוני. להפחית חום נמוך, להוסיף את השוקולד, להסיר מחום ומערבבים עד שוקולד נמס ו smooth.In קערת ערבוב, לשלב את הביצים, סוכר מגורען, וניל ומלח מבלי לערבב. שים את כולם בקערה. ברגע שהם כולם בקערה, בעדינות לערבב או להקציף רק עד מעורב (הנקודה היא לא להכות הרבה אוויר נוסף).מערבבים בתערובת השוקולד המומסת. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מורחים שכבה דקה מאוד של הבלילה על החלק התחתון של המחבת כדי לעגן עוגיות.הפוך 4 שורות של 3 עוגיות (1
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לרוחב תחתית המחבת. נקודה עם קצת יותר הבלילה, ואז מחסנית על שכבה נוספת של 4 שורות של 3 (12).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים הבלילה שנותרה, כך שאתה מכסה את כל העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים למעלה עם קצת קוקוס אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. בואו להתקרר לחלוטין. צמרמורת במשך 2 או 3 שעות, ואז להרים מן המחבת לחתוך 16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.