קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

בראוניז שוקולד Oreo קוקוס

בראוניז שוקולד Oreo קוקוס
נסו בראוניס פאדג'קטיפה אדומה, פאדג'אוריאו קוקוס, ו בריא עוגיות קוקוס פאדג'עם אפשרות חרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 אינץ מתכת מרובע אפייה מחבת עם רדיד nonstick או רדיד רגיל. אם משתמשים בנייר כסף רגיל, לרסס בתחתית עם בישול spray.In סיר, להמיס את החמאה על בינוני. להפחית חום נמוך, להוסיף את השוקולד, להסיר מחום ומערבבים עד שוקולד נמס ו smooth.In קערת ערבוב, לשלב את הביצים, סוכר מגורען, וניל ומלח מבלי לערבב. שים את כולם בקערה. ברגע שהם כולם בקערה, בעדינות לערבב או להקציף רק עד מעורב (הנקודה היא לא להכות הרבה אוויר נוסף).מערבבים בתערובת השוקולד המומסת. כאשר מעורבב היטב, מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים שכבה דקה מאוד של הבלילה על החלק התחתון של המחבת כדי לעגן עוגיות.הפוך 4 שורות של 3 עוגיות (1
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לרוחב תחתית המחבת. נקודה עם קצת יותר הבלילה, ואז מחסנית על שכבה נוספת של 4 שורות של 3 (12).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים הבלילה שנותרה, כך שאתה מכסה את כל העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מפזרים למעלה עם קצת קוקוס אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. בואו להתקרר לחלוטין. צמרמורת במשך 2 או 3 שעות, ואז להרים מן המחבת לחתוך 16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.