בראנץ ' ראשון: פנקייק תפוח גרמני עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 315 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך קמח, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בראנץ ' יום ראשון: פנקייק תפוח, בראנץ ' ראשון: בייקון ועוגת תפוחים, ו פנקייק תפוח גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים חמאה מומסת בצלחת עוגה ומעיל תחתון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
3
מפזרים צלחת עוגה עם סוכר חום וקינמון ולאחר מכן לארגן פרוסות תפוח על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
אופים עד תפוחים מתרככים מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, לטאטא ביצים וחלב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה וסוכר, ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים הבלילה מעל תפוחים מרוככים ואופים במשך 25 עד 45 דקות, בהתאם לגודל של מחבת ועובי של פנקייק. פנקייק צריך להיות נפוח וצבע חום זהוב בהיר.
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.