קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם

בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם
בראנץ ' יום ראשון: קיש פשוט מושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 2321 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 140 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, קמח, קורניתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בראנץ ' ראשון: נקניק ותרד קיש, בראנץ ' ראשון: בייקון, כרישה ועגבניות, ו בראנץ ' סטרטה של יום ראשון.

הוראות

1
תכין את קליפת העוגה למילוי. מחממים התנור ל 375°.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים 1 ביצה והקמח בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב ומערבבים במהירות גבוהה או ביד עם מקצף עד חלקה (השתמשתי מערבל כף יד בקערה גדולה).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים או מקציפים את 4 הביצים שנותרו עד מעורבב. בקערה בינונית, לטאטא את fraîche קרם עד שהוא חלק לחלוטין ולאחר מכן לטאטא בחלב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את תערובת הביצים דרך מסננת בסדר רשת שנערך על תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להקציף במלח, פלפל, קורנית. (ניתן להכין את הפודינג עד 4 ימים מראש לפני האפייה; מכסים ומקררים. הקמח, הקורנית והפלפל יתיישבו בתחתית מיכל האחסון ועשויים להיצמד אליו, כך להקציף היטב לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הקליפה מאפה. שים בתנור ואופים במשך 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325° ואופים עד המילוי הוא רק להגדיר, על 30 דקות יותר (בשבילי זה היה 40 דקות). כאשר נגע, מרכז הקיש צריך להרגיש קצת מוצק, לא נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 20 דקות כדי לאפשר את פודינג להגדיר, כך שזה יהיה לחתוך בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. כדי לחמם קיש מקורר לחלוטין, לכסות בנייר כסף ואופים ב 325 במשך כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בצק טארט פתיתי
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
- שני 9 אינץ ' או 10 אינץ טארט או קליפות עוגה-
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
11
מערבבים את המלח לתוך המים עד מומס. קוצצים את החמאה לחתיכות קטנות (1/2 עד 1 אינץ'). אני מחביא את המים והחמאה במקפיא למשך 20-30 דקות לפני שאמשיך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
קח את החלק העליון של המעבד, מפזרים את תערובת קמח חמאה עם כמחצית המים הקרים מאוד, להחליף את החלק העליון, ואת הדופק כמה פעמים. לאחר מכן מוסיפים את שאר המים והדופק עד שהבצק מתחיל להתאחד לכדור אבל הוא לא חלק לחלוטין. אתה עדיין צריך להיות מסוגל לראות כמה נתחי חמאה. (אני חושב שזה נפוץ יותר לשפוך את המים דרך צינור ההזנה עם החלק העליון על בעוד המעבד פועל, אבל שיטה זו בדרך כלל מובילה אותי יתר תהליך ועדיין נכשל להפיץ את המים באופן שווה.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
13
על משטח מקומח קל, לחלק את הבצק לתוך 2 כדורים שווים ולעצב כל כדור לתוך דיסק 1 אינץ ' עבה. לעטוף היטב להירגע לפחות 2 שעות או עד לילה. אני קפאתי בטעות (במקום קירור) הבצק שלי במשך 2 שעות לפני מתגלגל החוצה ומצא את זה קל במיוחד לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
14
על משטח מקומח קלות או בין שתי חתיכות נייר קלף, מגלגלים את הבצק הצונן החוצה בעובי 1/8 אינץ', מתגלגלים מהמרכז לעבר הקצה לכל הכיוונים. לעבוד מהר ככל שתוכל ולתת את הבצק רבע סיבוב כל כמה משיכות כדי להרתיע דבק. בזהירות להעביר את הבצק לצלחת עוגה או מחבת טארט, הקלת אותו לתחתית וצדדים ולאחר מכן לחיצה בעדינות למקום. בצק קצוץ או חליל exess בקצה כמו שאתה אוהב. צ ' יל עד המשרד למגע, 30 דקות עד 1 שעה (או לעטוף היטב צמרמורת לילה).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
מחממים התנור ל 375°. מקפלים את הקליפה המצוננת בנייר קלף וממלאים במשקולות עוגה. עבור פגז אפוי לחלוטין, אופים עד פני השטח נראה חום בהיר, על 25 דקות (להציץ מתחת לנייר כדי לבדוק).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר מהתנור ולהסיר קלף ומשקולות עוגה. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים עד חום זהוב, על 5 דקות יותר. מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני מילוי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מוטון צוער בורדו רוז'. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.