קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

בראנץ ' ראשון: אגי לחם

בראנץ ' ראשון: אגי לחם
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו קארי " אגי "לטרוף טוסטים, Aka בראנץ' - wiches, לחם חם וביצי עם סלסה, ו בראנץ ' ראשון: Zwiebelkuchen (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים קרום מחתיכות לחם. מקציפים ביצים ומשלבים עם חלב בצלחת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל פרוסות הלחם זה לצד זה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
מניחים לחם פרוס בתערובת ביצה ולהפוך מעיל; בואו לשבת לפחות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחבת חום או מחבת מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים כף חמאה למחבת ומאפשרים להמיס, ואז מוסיפים לחם ספוג ביצה בשכבה זוגית. ייתכן שיהיה עליך לבשל את הלחם יותר אצווה אחת בהתאם לגודל של המחבת שלך. מבשלים 1 דקה, או עד חום זהוב; ואז להעיף ולבשל בצד השני ומבשלים עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים עם כל קישוט טעים שאתה יכול לחשוב עליו וקנקן גדול של תה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת