קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות86
מגזין

בראנץ ' ראשון: ביצים בהשראת בריק

בראנץ ' ראשון: ביצים בהשראת בריק
נסו ביצי בראנץ ' בימי ראשון, בראנץ ' ראשון: ביצי פליני, ו בראנץ ' ראשון: ביצים ירוקות וחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוסט זרעי כמון וחצי זרעי קימל במחבת קטנה עד חום זהוב וריחני, על 3 דקות מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים אותם לתוך בלנדר יחד עם פלפל אדום, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון (לא היה לי והשתמש 1/2 כף חומץ יין אדום), שום, פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את sambal olek או קאיין לפי הטעם והעונה עם מלח ופלפל. (לא היה לי sambal olek ובמקום השתמש 1/4 כפית קאיין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. זה היה חריף ונעים, אבל לא מרתיח את העיניים.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
שים תפוחי אדמה בסיר עם מים קרים כדי לכסות. מתבלים במלח, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד רך רק כאשר פירסינג בסכין חדה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
לנקז, לתת מגניב, וקוביות (אתה יכול לעשות את זה עד 2 ימים קדימה).
6
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, הנותרים קימל, כורכום (השתמשתי רק 1/4 כפית כורכום) ומבשלים עד תפוחי אדמה מתחילים חום, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לדחוף תפוחי אדמה לקצה המחבת ולהפחית את החום לנמוך. לפצח ביצים למחבת, ריווח שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כורכוםכורכום
זרעי קימלזרעי קימל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים פטה על ביצים וטפטוף עם אריסה. מכסים ומבשלים עד הלבן נקבעים אבל חלמונים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
HarissaHarissa
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
9
בינתיים, מברשת את flatbreads עם שמן זית וחום על מחבת עד חם, פונה פעם אחת. שים לחם שטוח אחד על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם ביצים ותפוחי אדמה, מפזרים כוסברה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי