ברוקולי עם עניבות פרפר ואפונה
ברוקולי עם עניבות פרפר ואפונה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, אפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 68%. נסו עניבות פרפר עם אפונה ונקניק, עניבות פרפר ברוקולי, ו ברוקולי ועניבות פרפר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הברוקולי במשך 3 דקות בסיר גדול של מים מומלחים רותחים.
מוציאים את הברוקולי מהמים בעזרת כף מחוררת או מסננת.
מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
באותם מים מבשלים את פסטת הפפיון לפי הוראות החבילה, בערך 12 דקות.
מסננים היטב ומוסיפים לברוקולי עם האפונה.
במחבת מטגן קטנה, מחממים את החמאה והשמן ומבשלים את השום ואת גרידת הלימון על אש בינונית-נמוכה במשך 1 דקה.
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח, הפלפל ומיץ הלימון ויוצקים את התערובת על הירקות והפסטה. לזרוק היטב.
מפזרים את הגבינה והפינוליס וזורקים שוב.