בריא & טעים: Chard שוויצרי נקניק טורקיה מעל פולנטה
בריא & טעים: Chard שוויצרי ונקניק הודו מעל Polentan נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 475 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. 100 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, מלח כשר ופלפל, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הודו ים תיכוני עם Chard שוויצרי על פולנטה, בריא וטעים: ברוקולי רבה, נקניק הודו וענבים, ו בריא וטעים: נקניק הודו וארוגולה עם פסטה מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת לא מקל יבשה גדולה, נקניק חום 6 עד 8 דקות מעל חום בינוני, מרפרף פעם באמצע הבישול.
הסר נקניק לקערה ולהניח בצד.
מוסיפים שמן זית עכשיו-מחבת ריקה וחום עד מנצנץ.
מוסיפים פתיתי שום ופלפל אדום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד ריחני, על 30 שניות.
להוסיף chard שוויצרי לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נבול קלות, 2 עד 3 דקות. מכסים ואדים עד מלא נבול, ערבוב מדי פעם והוספת מים במידת הצורך, על 4 דקות בסך הכל. כאשר chard הוא כמעט מלא נבול, להוסיף נקניק בחזרה למחבת וחום דרך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תתחמם בזמן שפולנטה תבשל.
בינתיים, בסיר בינוני, להביא 3 1/4 כוס מים 1/2 כפית מלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לאט להוסיף קמח תירס, לטאטא כל הזמן. ירידת חום לרתיחה וכיסוי. מבשלים 4 או 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פולנטה מגיע עקביות הרצוי.
הסר מחום ומערבבים חמאה ופרמזן.
מגישים מיד עם תערובת נקניק וכרוב
כף פולנטה לקערה. למעלה עם תערובת סלק.
מגישים, מפוזרים בפרמזן אם תרצה.