בשר אסייתי בסגנון בישול איטי
בשר אסייתי בסגנון בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אפונה שלג, שמן, להב צלויוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. נסו בישול איטי בסגנון אסייתי משך חזיר, תבשיל צלע קצר בסגנון אסיאתי, ו בישול איטי בשר אסיה עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בצל, שמירה על תחתית לבן פרוס וחולצות ירוקות נפרדות.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר; מבשלים 5 דקות. או עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם והוספת שום לרגע האחרון. מערבבים ברוטב טריאקי, פלפלים, פלפל כתוש ופרוסות בצל לבן.
יוצקים לתוך סיר איטי מרוסס עם ספריי בישול; לכסות עם מכסה.
מבשלים על נמוך 5 עד 6 שעות (או על גבוה 3 עד 4 שעות).
מערבבים עמילן תירס ורוטב עד מעורבב.
הוסף לבישול איטי יחד עם אפונה שלג ואגוזים; מערבבים. קוק, חשוף, 10 דקות. או עד מעט מעובה.
מגישים מעל אורז, עקף עם פרוסות בצל ירוק.