בשר בקר חרוך Tenderloin עם Cacio e Pepe שעורה קלוי ופסטו גרגיר הנחלים
בשר חרוך Tenderloin עם Cacio e Pepe שעורה קלוי ופסטו גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, שמן אולי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 40 אוהדים. מתכונים דומים: Cacio E Pepe סיר אחד, Cacio e Pepe, ו Cacio e Pepe.
הוראות
מכסים שעורה במים על ידי 2 אינץ ' בסיר בינוני ומוסיפים כפית מלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים עד שעורה מכרז, 35 עד 45 דקות.
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומניחים בצד. שעורה ניתן לבשל עד 3 ימים מראש.
עבור פסטו, מניחים את הירוקים, שום, אגוזי מלך, 2 כפות שמן זית, ו 1 כף גבינת פקורינו רומנו בקערה של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד הדבק נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
לשפשף בשר בקר עם 1 כפית שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל על חום גבוה עד לעישון קל, ולאחר מכן מוסיפים בשר בקר. קוק, פונה לעתים קרובות, עד משחימים היטב מכל הצדדים מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של אוגרי בשר 120 ° F עבור בינוני נדיר או 54° עבור בינוני, על 10 דקות בסך הכל (להפחית חום אם הבשר מאיים לשרוף או העישון הוא מוגזם לפני שהוא מגיע הטמפרטורה המוגמרת שלו).
להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בעוד הבשר נח, להפוך את שעורת פפה cacio e. למחוק מחבת ולהוסיף 2 כפיות הנותרים של שמן זית. חזור לחום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים שעורה ו 2 כפיות של פלפל שחור טחון טרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שעורה הוא קלוי ושחמה קלות, כ 7 דקות.
הסר מהחום ולפזר הנותרים 2 כפות של פקורינו מעל. מערבבים לתוך השעורה, ומאפשר החום שיורית להמיס אותו. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
כדי לשרת, לחלק את השעורה לשתי קערות רדודות. לאחר שהבשר נח, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים על גבי השעורה. כפית אחת או שתיים כפיות של פסטו על הבשר, ולמעלה עם קצת פלפל שחור סדוק במיוחד.