קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות48
מגזין

בשר בקר חרוך Tenderloin עם Cacio e Pepe שעורה קלוי ופסטו גרגיר הנחלים

בשר בקר חרוך Tenderloin עם Cacio e Pepe שעורה קלוי ופסטו גרגיר הנחלים
בשר חרוך Tenderloin עם Cacio e Pepe שעורה קלוי ופסטו גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. לך לחנות ותביא אגוזי מלך, שמן אולי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 40 אוהדים. מתכונים דומים: Cacio E Pepe סיר אחד, Cacio e Pepe, ו Cacio e Pepe.

הוראות

1
מכסים שעורה במים על ידי 2 אינץ ' בסיר בינוני ומוסיפים כפית מלח. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, ומבשלים עד שעורה מכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומניחים בצד. שעורה ניתן לבשל עד 3 ימים מראש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
עבור פסטו, מניחים את הירוקים, שום, אגוזי מלך, 2 כפות שמן זית, ו 1 כף גבינת פקורינו רומנו בקערה של מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד הדבק נוצר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
ירוקירוק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לשפשף בשר בקר עם 1 כפית שמן העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל על חום גבוה עד לעישון קל, ולאחר מכן מוסיפים בשר בקר. קוק, פונה לעתים קרובות, עד משחימים היטב מכל הצדדים מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העמוק ביותר של אוגרי בשר 120 ° F עבור בינוני נדיר או 54° עבור בינוני, על 10 דקות בסך הכל (להפחית חום אם הבשר מאיים לשרוף או העישון הוא מוגזם לפני שהוא מגיע הטמפרטורה המוגמרת שלו).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר בשר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
בעוד הבשר נח, להפוך את שעורת פפה cacio e. למחוק מחבת ולהוסיף 2 כפיות הנותרים של שמן זית. חזור לחום בינוני-גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים שעורה ו 2 כפיות של פלפל שחור טחון טרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שעורה הוא קלוי ושחמה קלות, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
9
הסר מהחום ולפזר הנותרים 2 כפות של פקורינו מעל. מערבבים לתוך השעורה, ומאפשר החום שיורית להמיס אותו. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פקורינופקורינו
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
10
כדי לשרת, לחלק את השעורה לשתי קערות רדודות. לאחר שהבשר נח, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים על גבי השעורה. כפית אחת או שתיים כפיות של פסטו על הבשר, ולמעלה עם קצת פלפל שחור סדוק במיוחד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
לשרת.