בשר בקר צלוי עם סלסה ורדה
בשר בקר צלוי עם סלסה ורדה עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 321 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, צלפים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , אנו ממליצים לנסות גם : המבורגרים צ'ילה סינטה עם סלסה ורדה, צ'רגרילן עם מחית וסלסה ורדה, ו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי.
הוראות
תנור חום 240c / 220c מאוורר / גז
לשפשף את הבשר בכל רחבי עם השמן ועונה עם קצת מלח והרבה פלפל שחור.
מעבירים למגש קלייה ומבשלים 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור ל 190c/170c מאוורר/גז 5 וצולים עוד 10-15 דקות לכל 450g עבור בינוני נדיר, 15-20 דקות לכל 450g עבור בינוני, 20-25 דקות עבור בינוני-טוב ו 25-30 דקות עבור עשוי היטב.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
כדי להפוך את סלסה ורדה, לערבב את כל החומרים עם קצת מלח ופלפל. דק פורסים את הבשר ומסדרים על מגש הגשה, טפטוף עם סלסה ורדה ועלי רקטות ולאכול עם לחם פריך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק