בשר בקר צלוי עם סלסה ורדה עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 321 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, צלפים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. , אנו ממליצים לנסות גם : המבורגרים צ'ילה סינטה עם סלסה ורדה, צ'רגרילן עם מחית וסלסה ורדה, ו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי.
הוראות
1
תנור חום 240c / 220c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
לשפשף את הבשר בכל רחבי עם השמן ועונה עם קצת מלח והרבה פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מעבירים למגש קלייה ומבשלים 20 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור ל 190c/170c מאוורר/גז 5 וצולים עוד 10-15 דקות לכל 450g עבור בינוני נדיר, 15-20 דקות לכל 450g עבור בינוני, 20-25 דקות עבור בינוני-טוב ו 25-30 דקות עבור עשוי היטב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
כדי להפוך את סלסה ורדה, לערבב את כל החומרים עם קצת מלח ופלפל. דק פורסים את הבשר ומסדרים על מגש הגשה, טפטוף עם סלסה ורדה ועלי רקטות ולאכול עם לחם פריך.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.