קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות56
מגזין

בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים

בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים
בשר חזיר צלוי עם רוטב ארמניאק-שזיפים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 1085 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, חמאה, שזיפים מיובשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שזיף חזיר ממולא ירך, בשר חזיר צלוי ברוטב מחבת, ו צלי חזיר ברוטב חמוציות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בסיר בינוני, להביא את Armagnac לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את השזיפים השזופים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
4
בקערה קטנה, לשלב את השום הטחון, זרעי קימל ו 1 כפית מלח. לשפשף את התערובת על כל ירך החזיר ללא עצמות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר ללא עצמותירך חזיר ללא עצמות
זרעי קימלזרעי קימל
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
הגדר את המדף של עצמות צלעות במחבת צלייה גדולה, בצד בשרני למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את ירך החזיר על המדף, צד שומן למטה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
מוסיפים את השום הקלוף 6 שיני למחבת ויוצקים 2 כוסות מים. צולים את החזיר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים 1 כוס מים למחבת וצולים את הבשר במשך 30 דקות יותר. הפעל את צד שומן ירך החזיר למעלה וצלה במשך כ -30 דקות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר את החזיר ללוח גילוף לכסות באופן רופף עם נייר במשך לפחות 10 דקות או עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
בקערה חסינת חום קטנה, למזג את החמאה עם הקמח כדי להפוך את הדבק. תנמיך את צלעות הבשר. הגדר את המחבת מעל 2 מבערים על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים במשך 2 דקות, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה ובצדדים של המחבת. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות ומעיכת שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להקציף 1/2 כוס מיצי המחבת לתוך ממרח החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר את מתלה הצלעות מהמחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
לטאטא את ממרח חמאה מומס לתוך מיצי פאן ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, במשך 5 דקות. מסננים את הרוטב לסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את שזיפים מיובשים ומבשלים על אש מתונה במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את ירך החזיר לפרוסות עבות 1/4 אינץ ' ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירך חזירירך חזיר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה