בשר טחון בסגנון תאילנדי
בשר טחון בסגנון תאילנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 850 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה, מיץ ליים, חלב קוקוס, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי יום ראשון: קארי תאילנדי בקר טחון, בשר טחון בסגנון איטלקי, ו פיצה בריאה בסגנון פיצריה טחון בקר וזיתים ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף כרישה; לטגן 5 דקות.
מוסיפים בשר בקר; מבשלים 7 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב להתפורר. מערבבים במשחה קארי ורוטב עגבניות; מבשלים עד מחצית מתאדה נוזל (כ 2 דקות).
מוסיפים חלב ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות רוטב דגים); מבשלים 2 דקות או עד מעט מעובה.
מגישים עם אורז וחסה טריזים, אם תרצה.
מקשטים עם כוסברה ובצל ירוק, אם תרצה.