קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

בשר צבי מטוגן עם רוזמרין ושיטאקי

בשר צבי מטוגן עם רוזמרין ושיטאקי
בשר צבי מטוגן עם רוזמרין ושיטאקי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 477 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 25 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם רוזמרין, בשר צבי, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חמאת קוניאק כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 87%. נסו צוואר בשר צבי מטוגן ביין, צלי בשר צבי מטוגן בחלב, ו צלי בשר צבי מטוגן בחלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את טפטופי הבייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הצבי בשתי מנות עד להשחמה יפה ומסירים. מערבבים פנימה את השיטאקי, הבצל והשום; מבשלים עד לריכוך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בשר צביבשר צבי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
יוצקים פנימה את הקוניאק, היין וקוביית החמין, מבשלים למשך 30 שניות כדי להסיר את טעם האלכוהול ולהמיס את החמין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים פנימה את הצבי, הפלפל, הטימין, הרוזמרין ועלי הדפנה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות עד שהצבי רך, כשעתיים ומעלה; הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בשר צביבשר צבי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
אם משתמשים בגזר לתינוק, הוסיפו אותם בחצי השעה האחרונה של הבישול. כאשר הצבי רך, מומלץ לעבות את הרוטב על ידי המסת עמילן התירס ב -2 כפות מים ולערבב אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בשר צביבשר צבי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4