בשר צבי מצופה במלח רוזמרין ברוטב דובדבן-קברנה
רוזמרין מלח מצופה בשר צבי עם דובדבן-קברנה רוטב נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 404 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שאלוט, שמן זית, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: יין אדום ולבן-קברנה דובדבנים ולימון עם שרדונה רוזמרין, דובדבן רוזמרין ים מלח פוקצ'יה, ו בייגלה מלח רוזמרין עם רוטב גבינת צ'דר רוזמרין.
הוראות
שלב שאלוט 2 כפיות שמן; לזרוק היטב. מסדרים שאלוט בשכבה אחת במחבת קלייה רדודה.
לשפשף בשר צבי באופן שווה עם 1/2 כפית מלח רוזמרין ופלפל.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף בשר צבי; לבשל 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר בשר צבי מחבת; לסדר על גבי שאלוט במחבת צלייה.
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד רשם מדחום 145 (בינוני נדיר).
הסר בשר צבי וצלצלי מחבת. שמור על בשר צבי חם. צ ' ופ שאלוט.
מחבת חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט, יין ודובדבנים; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1/2 כוס (כ-3 דקות), מגרדים מחבת כדי לשחרר קצת השחמה.
מוסיפים מרק שנותר 1/2 כפית מלח רוזמרין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 2 כוסות (כ 5 דקות).
שלב 1 כף מים קורנפלור בקערה קטנה.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה ומיץ.
חותכים בשר צבי על פני תבואה לפרוסות דקות; לשרת בשר צבי עם רוטב.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.