גבינה רזה ופטריות ממולאות בייקון
גבינה רזה ופטריות ממולאות בייקון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם בייקון, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו פטריות ממולאות בייקון וגבינה, גבינה ובייקון ממולאים פטריות, ו פטריות ממולאות בייקון וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; כובעי מילואים. קוצצים מספיק גבעולים למדוד 3/4 כוס. השלך את שאריות הגבעולים או השמורה לשימוש אחר. בקערה גדולה, לזרוק כובעי פטריות עם ויניגרט; למקם צדדים גזע למטה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד; לנקז.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
להסיר ולהשליך טיפות ממחבת.
באותו מחבת, חום 1 כפית של שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים בצל וגבעולי פטריות קצוצים; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת בצל, בייקון, גבינות וחרדל עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך כובעי פטריות; מקום מלא צדדים במחבת. בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ונשארו 1/2 כפית שמן זית; מערבבים פטרוזיליה.
מפזרים תערובת פירורי לחם על כובעי פטריות ממולאים.
אופים 10 עד 15 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.