קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

גולש הונגרי

גולש הונגרי
המתכון ההונגרי גולש יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק בשר בקר, פפריקה ביתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך שומן מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים מחבת nonstick 12-13 אינץ ' על חום גבוה. כאשר מחבת חמה, מוסיפים בשר בקר ומערבבים עד שהבשר משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
מוסיפים פטריות למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
להוסיף בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים עד השחמה קלה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים פפריקה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
בינתיים, לבשל אטריות בכ 3 ליטרים מים רותחים עד בקושי מכרז לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
9
מסננים ומניחים על מגש גדול; להתחמם.
10
מערבבים מרק תירס; מוסיפים לתערובת בצל ומערבבים רק עד תערובת רותחים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
להחזיר בשר בקר ופטריות למחבת ומערבבים עד חם, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים רק עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
13
תערובת בשר כפית על אטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
14
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר