גזר במרינדה עם נענע
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. נסו גזר במרינדה, גזר במרינדה, ו גזר שמיר במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים גזר וחותכים אותם לכדורים עבים. מבשלים בסיר של מים מלוחים עד רק רך.
בעוד גזרים מבשלים, מקציפים יחד שמן זית, חומץ, נענע, שום, מלח ופלפל.
כאשר גזר הם מזלג במכרז, לנקז אותם.
לזרוק גזר חם יחד עם ויניגרט ולתת להם לשבת עד גזר הם מגניבים.
מניחים גזר במקרר ולתת להם להשרות לפחות 1 שעה לפני ההגשה. הם יכולים להיות כל הזמן במקרר עד 5 ימים.