גזר & בשמל גראטן עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מוקרם ביצה קשה ברוטב בשמל, ניוקי וקותלי חזיר מוקרמים עם שום בכמל, ו Chard Gratin שוויצרי עם בכמל טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את השמל.
2
מחממים את השמן מעל חום בינוני בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השאלוט, ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, כשלוש דקות. מערבבים בקמח, ומבשלים, ערבוב, במשך כשלוש דקות עד חלקה מבעבע אבל לא השחמה.
להקציף את החלב בבת אחת, ולהביא לרתיחה, לטאטא ברציפות, עד התערובת מתחילה להתעבות. להפוך את החום נמוך מאוד, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף גירוד התחתון ואת הקצוות של המחבת עם מרית גומי, במשך 10 דקות עד שהרוטב התעבה התעבה ואיבד את טעם הקמח הגולמי שלה. מתבלים במלח ופלפל.