קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

גלידת קרמל מלט

גלידת קרמל מלט
גלידת קרמל מלט עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת קרמל, ביצים, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: חלב מלט קרם בוואריה עם קפה קרמל, חלב מלט קרמל חם, ו שייק קרמל מלט.

הוראות

1
במחבת 2 עד 3 ליטר, לשלב אבקת קרמל,אבקת חלב מלט, וחצי וחצי. מערבבים מעל חום גבוה עד בועות טופס בקצה פאן (רותח, על 180), 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקיםקצפת, דובדבני מרשינו וכדורי חלב מאלט מרוסקים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה קטנה, מקציפים ביצים כדי להתמזג. לאחר מכן לטאטא על 1/2 כוס של תערובת קרם חם לתוך ביצים. החזר תערובת ביצה למחבת ומערבבים על חום בינוני-נמוך עם מגרדת מרית גמישה, גירוד תחתית מחבת וצדדים ביסודיות אפילו לבישול, עד פודינג מעילים עבה כף מתכת (כ 190), 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תוסיף וניל לרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
4
בבת אחת, מחבת קן במי קרח ומערבבים פודינג לעתים קרובות עד התערובת קרה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים פודינג קר דרך מסננת בסדר לתוך קערה, ואז לשפוך תערובת לתוך מכונת גלידה (1-qt. או קיבולת גדולה יותר), או זן ישירות לתוך היוצר; להשליך שאריות. הקפא לפי הוראות היצרן עד שהתערובת תהיה חזקה מספיק כדי לגרוף, קשה לסובב את dasher, או לעצור את המכונה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לשרת בשקט קפוא, או להקפיא אטום (ראה להלן).
1
כדי לקבל קינוחים קפואים מספיק קשה כדי לגרוף על קונוס, או לאחסן אותם, להעביר כאשר קפוא מיכל אטום ולשים במקפיא לפחות 3 שעות או עד 1 שבוע.
2
אם הקפאה עם קרח ומלח, להשאיר את הקינוח הקפוא בקרח ומלח עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
לטעם ולמרקם הטובים ביותר, מגישים קינוחים קפואים תוך שבוע. בעמידה ארוכה יותר, גבישי קרח מתפתחים.