גלידת שוקולד צ'יפס קרמל גלידת סאנדיי
גלידת שוקולד צ'יפס קרמל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר חום, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: גלידת שוקולד צ'יפס קרמל גלידת סאנדיי, קרמל מלוח, חמאת בוטנים וגלידת צ'יפס מצופה שוקולד, ו גלידת קרמל עם רוטב קרמל בוטנים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את החמאה, סוכר חום וסוכר לבן עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים יחד.
בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, מלח, סודה לשתייה וקפה מיידי.
הוסף את החומרים הרטובים בקבוצות, ערבוב בעדינות לאחר כל תוספת. מערבבים בעדינות בשוקולד צ ' יפס או נתחים.
גריז וקמח ביסודיות מחבת רבע גיליון או 9 על ידי 13 אינץ תבנית אפייה.
מורחים את בצק העוגיות למחבת, מתפשטים החוצה את פני השטח.
אופים במשך 15 עד 18 דקות עד שנעשה (יותר אם יש צורך כדי לוודא שהוא מוגדר. (אם הכפלת המתכון לאחר מכן להגדיל את זמן הבישול 20 עד 22 דקות.)
כדי לשרת, לחמם את פאדג ' חם ורטבי קרמל.
מניחים ריבוע של עוגייה על צלחת. למעלה עם כף גלידה, ואחריו טפטופים של שניהם חם פאדג ' ורטבי קרמל. סיים עם קצפת ודובדבן.