גלידת Speculoos-Stroopwafel
גשו לסופר וקנו סוכר, עלי כותרת מככבים אניס, חצי וחצי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מושלם עבור קיץ. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעוקל או קערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ביצה, speculoos, סוכר, ועל 1 חצי כוס וחצי עד צורות משחה חלקה.
להוסיף מרכיבים הנותרים להקציף עד חלקה.
לבשל פודינג על אש נמוכה בינונית, לטאטא לעתים קרובות מאוד, עד שהוא מתעבה כדי לצפות את החלק האחורי של כף אבל אצבע סחב משאיר קו נקי.
העברה למיכל אטום וצינה לילה. שמור קצוץ stroopwafel מקורר במקפיא.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של churning, לאט להוסיף חתיכות stroopwafel.
מגישים מיד כמו לשרת רך או לתת המשרד במקפיא במשך 2 עד 3 שעות.