קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות1
ציון בריאות78
מגזין

גלילי הקינמון המפורסמים של בטי

גלילי הקינמון המפורסמים של בטי
צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחמניות הקינמון המפורסמות של בטי יכולות להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 8751 קלוריות, 164 גרם חלבון, ו 296 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 78% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים חמים, מלח, חלב חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו טרילוגיית קינמון מפורסמת, גלילי הקינמון המושלמים {גלוריה מפורסמת עם טיפים להקפאה}, ו לחמניות קינמון לילה-אפשר לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 1/2 כוס סוכר לבן, קינמון ופקאן יחד בקערה; מניחים בצד לשמש כמילוי אחר כך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים שמרים ומים חמים יחד בקערה נפרדת; מפזרים 1 כפית סוכר לבן. המשך להקציף עד להטמעה טובה. מניחים בצד עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חלב חם, 2/3 כוס סוכר לבן, 2/3 כוס חמאה מומסת, מלח, ביצים ותערובת שמרים במיקסר מעמד; מערבבים עד לשילוב כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מוסיפים 4 כוסות קמח; מערבבים על בינוני עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מעבירים בצק לקערה גדולה; ללוש את 4 כוסות הקמח הנותרות לבצק בידיים עד שהבצק מעט נוקשה ודביק, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מעבירים בצק לקערה משומנת גדולה;מכסים קערה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
נותנים לבצק לתפוח במקום חמים עד להכפלת גודלו, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מוציאים את הניילון מהקערה ומכניסים את הבצק. הניחו בצק בצד למנוחה למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מרדדים בצק על משטח מקומח היטב ויוצרים מלבן בגודל 15 על 20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברישים מלבן בצק שלם עם 1/2 כוס חמאה מומסת; מפזרים מילוי קינמון-סוכר. מגלגלים היטב את הבצק, החל מקצה ארוך וקצוות הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים בצק, באמצעות חוט דנטלי, לתוך 15 עד 20 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
משמנים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם 1/2 כוס חמאה מומסת; מפזרים 1/3 כוס סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
13
מסדרים לחמניות קינמון צמודות זו לזו בכלי הקדרה המוכן. אפשר לעלות במקום חמים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
14
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
15
אופים לחמניות בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
מקציפים יחד סוכר קונדיטורים, 2/3 כוס חמאה מומסת, תמצית וניל ותמצית מייפל בקערה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
תמצית מייפלתמצית מייפל
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מזלפים מעל לחמניות קינמון חמות.
מרכיבים שתצטרך
רול קינמוןרול קינמון