גלילי קינמון אגוזים
גלילי קינמון אגוזי לוז עשויים להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו בצק ללחם, אבקת סוכר, גבינת מסקרפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו שוקולד מריר וקינמון אגוזים לחמניות, לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, ו פונדו קינמון עם 20 דקות מיניאטורות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברשת 1 כף חמאה מומסת על הקרקעית ועל הצדדים של 8 על 8 על ידי 2 אינץ ' תבנית אפייה.
מערבבים את האגוזים, סוכר חום, סוכר, קינמון וציפורן בקערה קטנה.
מרדדים את הבצק מופשר על משטח מקומח קלות למלבן 12 על 9 אינץ'.
מפזרים את תערובת האגוזים על הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' לאורך הצדדים העליונים והתחתונים. החל מ 1 צד ארוך, לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון, ויצרו יומן. צבטו את התפר כדי לאטום.
חותכים את היומן ל 9 חתיכות שוות. מסדרים את הלחמניות, לחתוך את הצד למטה, בתבנית אפייה מוכנה, מרווח באופן שווה. מכסים את הצלחת בניילון נצמד.
בואו רולס לעלות באזור חם ללא טיוטה עד נפוח, על 45 דקות.
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים ל 325 מעלות F.
אופים את לחמניות הקינמון שנחשפו עד צמרות זהובות חום, על 25 דקות. בינתיים, לטאטא את אבקת הסוכר, גבינת מסקרפונה, וחמאה בקערה בינונית עד חלקה וקרם.
מברשת את הנותרים 1 כף חמאה על לחמניות קינמון אפוי ולאחר מכן לטפטף את תערובת הגבינה מעל.