גליל קרם תותים
ניתן להכין את המתכון של גליל קרם תות בתוך כ-45 דקות . לקינוח הזה יש 157 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. תמורת 41 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה מבית Allrecipes דורש מלח, סוכר, קמח ומים. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 96 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם ציון של 34% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: מיני סופגניות אפויות תותים טריות עם זיגוג תות-ליים , עוגת תות עם. מיני תות פופטארטס , וקוקטייל תותים מרווה צמא ומוחיטו תות בתולה .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). מחמאה תבנית ג'לי רול. מרפדים אותו בנייר כסף משומן בחמאה או בנייר פרגמנט מרוח בחמאה.
טורפים את הביצים עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר לבן תוך כדי הקצפה מתמדת. מערבבים פנימה מים ותמצית וניל. מקפלים פנימה קמח, אבקת אפייה ומלח.
אופים במשך 15 דקות. הוא צריך להיות קפיצי למגע, ולהתחיל להתכווץ מדפנות המחבת.
מניחים מגבת תה, ומפזרים עליה סוכר של קונדיטורים. הופכים את גליל הג'לי על המגבת. הסר את הנייר או נייר הכסף.
מגלגלים את העוגה במגבת ומניחים לה להתקרר.
מוסיפים ג'לטין ללא טעם ו-1 כף סוכר. מקפלים פנימה תותים. פורסים את העוגה.
מורחים בקרם התותים, ומגלגלים שוב. לְצַנֵן. מכסים את החלק העליון בקצפת נוספת בהגשה.