המתכון היווני גספצ'ו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -15 דקות. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 210 קלוריות. זה עובד גם במחיר סביר מרק עבור קיץ. לכו לחנות ואספו חומץ יין, לחם בן יום, עלי אורגנו טריים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: גספצ'ו יווני, שמנת יוונית יוגורט גספצ'ו, ו גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוונטה.
הוראות
1
מניחים את הלחם, השום, האורגנו והפטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד שהכל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החומץ ושמן הזית ומעבדים שוב לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מניחים את הפלפלים, הבצל האדום, המלפפונים, העגבניות והזיתים בנפרד במעבד המזון ומעבדים עד קצוץ גס מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים לקערת הערבוב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מוסיפים את מיץ העגבניות, המלח והפלפל ומערבבים היטב. טועמים לתיבול, מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות. מקפלים פנימה את הפטה ומגישים קר.