קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

גרגירי ריבס

גרגירי ריבס
גרגירי ריבס דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ריבס מאולץ, ביצים, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Rubarb Curd, עוגת ריבס ולימון, ו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר.

הוראות

1
שים את ריבס בבלנדר או מעבד מזון ו whizz עד בסדר כמו שזה ילך. הגדר מסננת על קערה, קצה rhubarb, דוחף עיסת עם כף עץ כדי לעבור כמה שיותר מיץ ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הביצים, החמאה, קורנפלור, סוכר ומיץ ריבס 250 מ " ל (שמור את השאר) למחבת ולהגדיר על חום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להקציף עד שכל החמאה נמסה, ולאחר מכן, באמצעות כף עץ, מערבבים כל הזמן עד הקרד התעבה לעקביות קצת עבה יותר מאשר פודינג. אל תתפתו להגביר את החום כדי להאיץ את התהליך, כמו הביצים יהיה להתקפל; ודא שאתה לערבב ממש סביב הקצה, מדי, כמו זה המקום שבו הוא עלול לתפוס ראשון.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מסננים את curd לתוך קערה נקייה כדי להיפטר כל ביטים ביצית שעשויים להיות מנוקב. מערבבים ב 100ml יותר של מיץ שמורות התזה קטנה של גרנדין אם אתה רוצה קורט שלך קצת ורוד, לפני מצמרר. לאחר קר, טעם להוסיף להתיז יותר מיץ ריבס אם זה צריך חידוד, ואז כף לתוך צנצנות. הקרד ישמור, מאוחסן במקרר, עד שבוע. לאכול על לחמניות, לחמניה או טוסט עם חמאה חם, או לגרגר לתוך מאפים מתוקים כדי להפוך עוגות מיני.
מרכיבים שתצטרך
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
לחמניותלחמניות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון