גרטן כרובית עם Queso Cotija
כרובית מוקרם עם Queso Cottija עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם, קאיין, גבינת קוטיג'ה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרובית מוקרם עם Queso Cotija, כרובית מוקרם, ו כרובית מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 6-8 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לקצץ ולהשליך עלים מן הכרובית; ראשים נפרדים לפרחים. פרוס פרחים בעובי 1/4 אינץ'.
מוסיפים כרובית פרוסה למים רותחים ומבשלים עד רך-פריך, 2 עד 3 דקות.
מסננים ושוטפים תחת מים קרים; לנקז היטב.
במידה זכוכית, מערבבים יחד קרם קאיין. שורה תחתונה של צלחת אפייה רדודה 3 1/2-4 ליטר עם רבע מחתיכות הכרובית.
טפטוף רבע מתערובת השמנת על כרובית.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל העליון באופן שווה עם הרביעי של רצועות צ ' ילה poblano וגבינת cotija. חזור שלוש פעמים לשכבה gratin, מסתיים עם גבינה.
אופים בתנור 450 עד גבינה משחימה וכרובית הוא רך כאשר פירסינג, על 30 דקות.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.