קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

גרנולה דובדבן שוקולד

גרנולה דובדבן שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שוקולד דובדבן Granolan. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 428 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שיבולת שועל מגולגל, קוקוס, cacao nibs, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו גרנולה דובדבן שוקולד, גרנולה שוקולד-דובדבן, ו גרנולה דובדבן שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את מתלה התנור בעמדה האמצעית מחממים ל 300 מעלות F (150 C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את כל החומרים (למעט דובדבנים) יחד בקערה עד התערובת משולבת היטב ודביקה. קו מחבת גיליון עם נייר קלף או מחצלת סיליקון ולהפיץ את הגרנולה החוצה בשכבה דקה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
אופים את הגרנולה במשך 30-40 דקות עד הגרנולה הוא ריחני מאוד. היזהר לא לשרוף את הגרנולה כמו אבקת קוקו עושה את זה קשה להגיד כמה חום זה. אם יש ספק, למשוך את גרנולה מוקדם ולתת לו להתקרר. אם זה לא פריך לאחר הקירור, לשים אותו בחזרה בתנור עוד קצת. לאחר הגרנולה התקררה במלואה, מוסיפים את הדובדבנים המיובשים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה