ג'אם שאלוט-טרגון
ריבת שאלוט-טרגון עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 181 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי טרגון, שאלוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סלק עם שאלוט ו ויניגרט טרגון, סלט מלפפון טרי פשוט עם שאלוט ו טרגון, ו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד שהחמאה עולה קצף.
מוסיף את שאלוט ומלח ומתבלים עם פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים ורק מתחיל חום, על 15 דקות.מערבבים ב 1/4 כוס החומץ והסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט הם רכים לחלוטין caramelized ואת הריבה היא עבה וסירופ, על 25 עד 30 דקות.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את 2 כפות הנותרים של חומץ. מניחים בצד ולתת מגניב לטמפרטורת החדר כמעט, על 20 דקות. מערבבים בטרגון ולתת מגניב לחלוטין. מקררים במיכל עם מכסה הדוק עד 5 ימים.