קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

ג'ינג'ר-אפרסק ריבה

ג'ינג'ר-אפרסק ריבה
ג'ינג'ר-אפרסק ריבה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. תבלין זה יש 651 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, ג'ינג'ר גבישי, אבקת פירות פקטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ריבת אפרסק ריבס, סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג, ו עוגת אפרסק ג'ינג'ר.

הוראות

1
להביא אפרסקים, זנגביל, פקטין לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני. מערבבים את הסוכר והחמאה; מבשלים ומערבבים עד שהסוכר מומס. חזור לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פקטיןפקטין
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, ו לרפרף כל קצף עם כף.
3
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את ריבת אפרסק לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת