קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

ג'יקמה כבוש, ג' ינג'ר ופלפלי קיץ

ג'יקמה כבוש, ג' ינג'ר ופלפלי קיץ
Jicama כבוש, ג'ינג'ר, ופלפלי הקיץ עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 11 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 25 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שילוב, מיץ ליים, ג'יקמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: ענבים כבושים עם Jicaman וזרע סלרי, סלט כרוב אדום עם Jicaman ופלפלים, ו MEV מקסיקני עם שעועית, פלפלים, ו Jicama.

הוראות

1
יוצקים מיץ ליים, חומץ, מלח וסוכר לקערה בינונית. שים מסננת על הקערה. דק לגרוס ג ' ינג ' ר, לשים מסננת, ולחץ את מיץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף מלח לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
פרוס jicama 1/4 ב. עבה לחתוך פרוסות חצאים או רבעים. חותכים פלפלים וצ ' ילה לתוך סיבובים דקים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
JicamaJicama
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4
מוסיפים למלח והופכים בעדינות לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
צמרמורת לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם אז טעמים יכולים להתפתח.
6
מגישים קר. שומר, מקורר, עד 2 ימים.