קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ק-או-לנטרן.

ג'ק-או-לנטרן.
צריך תוספת חלב חינם? ג'ק-או-לנטרן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גביע גלידה ופל, פונדנט, סוכר לקשט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ג'ק-או-לנטרן., עוגיות ג'ק-או-לנטרן, ו עוגת ג'ק-או-לנטרן סלופי ג' ו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות את החלק התחתון של כל מחבת עוגה, ואז בשורה אותו עם נייר שעווה או נייר קלף ושומן קל קמח התחתון והצדדים. מחלקים את הבלילה בין המחבתות ואופים את העוגות עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 דקות. לקרר את העוגות לחלוטין המחבתות על מדפים קירור ולאחר מכן להפוך אותם על המדפים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
בעוד העוגות מתקררות, להעביר 1 כוס של ציפוי כוס מדידה. צבע זה ירוק (ראה טיפים לקשט). גוון את שאר הציפוי כתום.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
באמצעות מרית אופסט, להפיץ שכבה דקה של ציפוי כתום על פני השטח השטוח של עוגה 1. הפוך את העוגה השנייה על גבי הראשונה, ומצטרף המשטחים השטוחים של שתי הכיפות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
להעביר את העוגה שהורכבה לבסיס הקרטון, אם שימוש, או צלחת עוגה. מכסים את העוגה לחלוטין עם שאר ציפוי הכתום.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
5
כדי לעשות חריצי צלעות כפי שמוצג בתמונה, להחזיק קש פלסטיק נגד העוגה, מעקל אותו מלמטה למעלה. הרם אותו, למקם אותו מחדש, ולחץ שוב. חזור בכל רחבי העוגה. (בעדינות לחתוך את הצלעות עם שיפוד אם אין לך קש.)
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
עבור גזע, הפוך את גביע הגלידה, באמצעות מרית נקייה, לכסות אותו עם ציפוי ירוק; להוסיף יותר זיגוג בחלק העליון כדי לתת את הגבעול קצה מעוקל.
מרכיבים שתצטרך
גביע גלידהגביע גלידה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את הגבעול על גבי העוגה.
8
להתאים שקית לקשט עם מצמד ואת קצה העלה; להוסיף 1 כוס של ציפוי ירוק לשקית. בהתייחסו לתמונה, צינור כמה עלים סביב הבסיס של גזע. תחזיק את התיק בזווית ליד הגבעול. לסחוט קצת ציפוי, המאפשר לו מאוורר לתוך בסיס רחב, ואז להקטין את הלחץ לאט למשוך את הקצה משם, הרמת מעט, כדי ליצור נקודה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
הסר את קצה העלה ולהחליף עם קצה עגול. קנוקנות צינור סביב גזע ועלים.
10
מניחים את הקצה שבו אתה רוצה את הגיד להתחיל. באמצעות לחץ זוגי, לסחוט קצת ציפוי ולהזיז את הקצה כדי לצייר את הגיד. שחרר את הלחץ והרם את הקצה כאשר הגיד הוא האורך הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
11
באמצעות מערוך, לגלגל את הפונדנט ל 1/8 אינץ ' עבה. בהתייחסו לתמונה ושימוש סכין קטנה, חדה, לחתוך את התכונות. עבור העיניים, לחתוך 2 משולשים על 1 1/2 אינץ 'רחב בבסיס ו 1 1/2 אינץ' במרכז. עבור האף, לחתוך משולש אחר קצת יותר קטן מאשר העיניים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
חותכים את החיוך להיות כ 4 אינץ ' מקצה לקצה. אתה יכול לצייר דפוס נייר ראשון אם אתה רוצה.
13
מורחים את הסוכר השחור על צלחת קטנה (גדולה מספיק כדי להחזיק את החיוך) באמצעות החלק האחורי של הכף. לחץ על כל חיתוך לתוך הסוכר ולאחר מכן הפוך את לגזור מצופה על הדלעת כדי ליצור את הפנים, לחיצה עליו לתוך הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
14
להעביר את העוגה לצלחת הגשה אם עדיין לא עשית זאת.
1
* בחר את הצבעים שלך: צבעי המזון הטובים ביותר לשימוש הם זני ג 'ל והדבקה; סוג הנוזל מגיע בפחות צבעים ואתה צריך הרבה יותר מזה מאשר של ג' ל או להדביק כדי להשיג את אותה עוצמת גוון. אם אתה רוצה לערבב צבע מותאם אישית, לערבב ג 'ל עם ג' ל, להדביק עם להדביק, או נוזל עם נוזל. צבע ג ' ל מגיע בבקבוק עם העליון לסחוט; פשוט לסחוט טיפות של צבע. צבע הדבק מגיע בצנצנת קטנה; הוא מרוכז יותר מאשר ג ' ל ואתה צריך פחות ממנו. השתמש בקיסם או בקצה מרית אופסט כדי להוסיף "טיפה" של צבע הדבק לציפוי שלך. * כדי גוון ציפוי, להוסיף כמה טיפות של צבע, לערבב ביסודיות, ולאחר מכן להוסיף ולערבב יותר צבע טיפה אחת בכל פעם עד העוצמה הרצויה מושגת. * כדי למלא שקית מאפה עם זיגוג או זיגוג, תחילה להתאים מצמד עצה על התיק. ואז לקפל את כ 2 אינץ ' בקצה הפתוח. לתפוס את התיק מתחת מקופל למטה סעיף (או לתמוך בו בכוס קטנה) ולמלא את התיק חצי מלא עם הזיגוג. לפתוח את התיק ולסובב את החלק העליון, מכריח את הזיגוג לתוך הקצה.* אתה יכול להשתמש עלים ירוקים מוכנים ממתקים ירוקים מחרוזות במקום קנוקנות אם אתה לא רוצה צינור הזיגוג. * במקום להשתמש פונדנט עבור התכונות, אתה יכול לגלגל סוכריות שחורות בין גיליונות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
3 כוסות ציפוי וניל3 כוסות ציפוי וניל
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2
Reprinted with permission from Cakes for Kids by Matthew Mead© 2008 Chronicle Books
מרכיבים שתצטרך
מידמיד