דגים מטוגנים מוכים בבירה
דג מטוגן מוכה בירה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 326 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו בירה, קמח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בירה ויסקונסין דגים מטוגנים, דג בקלה מוכה בירה, ו דגים מוכים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי גדול; חום עד 36
בינתיים, מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
לטאטא יחד קמח הבא 2 מרכיבים בקערה גדולה.
להקציף בבירה ורוטב חריף. טובלים דגים בבלילה, ומאפשרים לבלילה עודפת לטפטף.
בעדינות להוריד דגים לתוך שמן חם באמצעות מלקחיים (כדי למנוע דגים מלהידבק לתנור ההולנדי). דגים מטגנים, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מניחים דג מטוגן על מתלה תיל במחבת ג ' לי רול; להתחמם בתנור 200 עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.