קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

דג בגריל עם תפוחי אדמה חדשים, פלפל אדום וסלט זית

דג בגריל עם תפוחי אדמה חדשים, פלפל אדום וסלט זית
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט בטטה ופלפל אדום בגריל, סלט סובה עם בטטה בגריל, חצילים ופלפל אדום, ו פלפל אדום קלוי, פטה, וגבינה בגריל זית # סאנדיסופר.

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות עד מכרז. בינתיים, קו מחבת גריל עם לסכל מברשת עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
שים את הדגים על נייר הכסף, מברשת עם שמן ומפזרים קלות עם מלח ופלפל. גריל הדג עבור 6-8 דקות בהתאם עובי, עד פתיתי הבשר בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מסננים תפוחי אדמה, ואז לחזור למחבת ומערבבים את הפלפלים, זיתים ושום. מערבבים בעדינות את המיונז.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מגישים את הדג עם רקטות וסלט תפוחי אדמה חם.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.