דג סול קל
סול מיונייר קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פטרוזיליה, סול ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג סול קל, Sole à La Meunière, ו סול מונייר.
הוראות
מחממים התנור ל 200 מעלות F. יש 2 צלחות ארוחת ערב חסין חום מוכן
מערבבים את הקמח, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל בצלחת רדודה גדולה. לטפי את הפילה הבלעדית יבשה במגבות נייר ומפזרים בצד אחד מלח.
מחממים 3 כפות חמאה במחבת גדולה (12 אינץ') לטגן מעל חום בינוני עד שהוא מתחיל חום. לדלות 2 פילה הבלעדית בקמח מתובל משני הצדדים ומניחים אותם בחמאה החמה. מנמיכים את החום בינוני נמוך ומבשלים 2 דקות. פנה בזהירות עם מרית מתכת ומבשל במשך 2 דקות בצד השני. בעוד הצד השני מבשל, להוסיף 1/2 כפית של גרידת לימון ו 3 כפות של מיץ לימון למחבת. בזהירות לשים את פילה דגים על צלחות ovenproof ושופכים את הרוטב עליהם. לשמור על פילה מבושל חם בתנור בזמן שאתה חוזר על התהליך עם פילה 2 הנותרים. כאשר הם נעשים, להוסיף פילה מבושל על הצלחות בתנור.
מפזרים את הפטרוזיליה, המלח והפלפל ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.