קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
מגזין

דובדבנים בשלג

דובדבנים בשלג
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם תמצית שקדים, דובדבנים, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: דובדבנים בשלג, דובדבנים בשלג, ו עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג.

הוראות

1
שמן קל צלחת אפיית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' עם שמן צמחי, מנגב כל עודף עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מפזרים ג ' לטין על מים בקערה חסינת חום גדולה כדי לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מביאים חלב וסוכר לרתיחה בסיר 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא לתוך תערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הוסף תמצית שקדים להקציף בזריזות עד החלב הוא קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
יוצקים לתבנית אפייה להקפיא 15 דקות( כדי להגדיר קצף), ואז להירגע, חשוף, במקרר עד המשרד, לפחות 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
דובדבנים מבשלים, סוכר, ויציאה בסיר כבד 1 ליטר ניקה, נחשף, עד מופחת על 1/2 כוס, על 10 דקות. מניחים מחבת בקערת קרח ומים קרים ומקררים במקרר עד סירופי, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
יציאהיציאה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
באמצעות סכין טבול במים חמים, לחתוך ג 'לטין לריבועים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הסר ריבועים מן המנה עם מרית ולחלק, צדדים קצף למעלה, בין 6 צלחות מקורר. דובדבנים בכפית ביציאה מעל ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
* ג ' לטין יכול להיות מקורר עד 2 ימים קדימה (לכסות לאחר 45 דקות).* דובדבנים בנמל יכול להיות מקורר (ללא קערה של מי קרח), מכוסה, עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
כל מנה (באמצעות 1% חלב) מכילה כ 152 קלוריות ופחות מ 1 גרם שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 אחוז חלב1 אחוז חלב
3
גורמה