דזלין צ'יקן-אן-דמפלין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו לנסות עוף-דמפלין. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך מלח, שמנת כבדה, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף ודמפלין, מרק עוף וכופתאות, ו מרק כופתאות עוף.
הוראות
מניחים את חזה העוף בסיר מרק גדול, מכסים במים ומפזרים פנימה את המלח, הפלפל השחור והמרווה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, בערך 30 דקות.
מוציאים את העוף לקערה ומניחים להתקרר; גרוס עוף כשהוא מקורר.
בזמן שהעוף מתקרר, מחזירים את מרק העוף שנותר בסיר לרתיחה על אש בינונית, ומערבבים פנימה את הסלרי, אבקת הבצל ואבקת השום. מנמיכים את האש לרתיחה, ומבשלים עד שהסלרי רך, כ -20 דקות.
בינתיים הקציפו 1 כוס קמח לכל מטרה, קמח מלא, מלח ואבקת אפייה יחד בקערת ערבוב. מערבבים פנימה את השמנת ליצירת בצק.
מפזרים משטח עבודה עם 1/4 כוס הקמח שנותרה, ומרדדים את הבצק בעובי של כ-1/4 אינץ'. בעזרת חותך פיצה חותכים את הבצק לריבועים בגודל 1 1/2 אינץ'. זורקים את הכופתאות בקמח על משטח העבודה.
זרוק את הכופתאות, כמה בכל פעם, לתוך המרק המבעבע. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע מהם להידבק לתחתית; אפשר להתבשל עד שהכופתאות מתנפחות והמרק מסמיך, כ -30 דקות; מערבבים פנימה את העוף הגרוס והפטרוזיליה המבושלים. מחזירים לרתיחה ומגישים חם בקערות.