קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

דיונון מפוחלץ מתובל

דיונון מפוחלץ מתובל
דיונון מפוחלץ מתובל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 339 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צנוברים, אורגנו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , שהוא מוצק. נסו דיונון מפוחלץ מתובל, דיונון אפוי ממולא, ו דיונון ממולא נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 7x11 אינץ ' אחד. בסיר להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
חותכים את הראש וזרועות מגוף הדיונון. שמור וקצוץ את הזרועות.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4
הסר את הנוצה וקלף את העור הצבעוני מהגוף. יש לשטוף מתחת למים קרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
בקערה קטנה לשלב את האורז, צימוקים וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
לטגן 1 בצל קצוץ ו 3 שיני שום עם 2 כפות שמן זית במחבת בינונית. מבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את זרועות הדיונון הקצוצות, ואת תערובת האורז. מערבבים היטב ולהסיר מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיונוןדיונון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
במחבת גדולה לטגן את הבצל ואת 4 שיני שום עד רך. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את העגבניות עם מיץ, ממרח אנשובי ויין. מערבבים ומבשלים על חום בינוני עד מעובה מעט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
משחת אנשובימשחת אנשובי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
ממלאים את הדיונון בתערובת האורז ואת החותם מסתיים עם מרים עץ.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מניחים דיונון בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
12
יוצקים רוטב עגבניות על כל ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף