קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

דייג'י בולגוגי (ברביקיו חזיר קוריאני חריף)

דייג'י בולגוגי (ברביקיו חזיר קוריאני חריף)
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב? דייג'י בולגוגי (ברביקיו חזיר קוריאני חריף) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 166 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם סוכר חום, ג'ינג'ר, משחת צ' ילה תאילנדית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 55%. נסו דג'י בולגוגי (חזיר מנגל חריף קוריאני), בולגוגי (ברביקיו בקר קוריאני), ו ארוחת ערב הערב: בולגוגי בקר ברביקיו קוריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוטפים חזיר בניילון; להקפיא 1 1/2 שעות או עד ליציבות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
הסר ניילון; חותכים חזיר באלכסון על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
שלב חזיר, סוכר ו -6 המרכיבים הבאים (סוכר דרך שום) בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. חותם משרים במקרר 1 שעה, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הניחו סלסלת גריל תיל על מתלה הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר חזיר מהשקית; מחק מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מניחים חזיר על סל הצלייה המצופה בתרסיס בישול; צולים 5 דקות או עד למידת האלימות הרצויה, הופכים לעיתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם זינפנדל ויין רוזווילי. שושנה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומשפשפים מתוקים וחריפים. זינפנדל הוא בחירה קלאסית של יין אדום למנגל, במיוחד עבור צלעות חזיר וחזה בקר.
בציר מעולה לצבע ועומק, זינפנדל 2013 מציג גוון אודם כהה וניחוחות מסקרנים של שזיפים מיובשים, עוגיות שרבוט מגחכות ועוגת אוכמניות עם רמזים לקינמון ופלפל לבן. הלגימה הראשונה עוטפת את החיך בטעמי פרי כהים ועסיסיים וטאנינים גמישים המספקים גימור מתמשך. לגימות שלאחר מכן מציגות דובדבן כהה, שוקולד מוקה עשיר, קוקוס קלוי וגרעיני רימון טעימים.תערובת: 76% זינפנדל, 13% פטיט סירה, 8% ברברה, 2% סירה, 1% מרלו
בציר מעולה לצבע ועומק, זינפנדל 2013 מציג גוון אודם כהה וניחוחות מסקרנים של שזיפים מיובשים, עוגיות שרבוט מגחכות ועוגת אוכמניות עם רמזים לקינמון ופלפל לבן. הלגימה הראשונה עוטפת את החיך בטעמי פרי כהים ועסיסיים וטאנינים גמישים המספקים גימור מתמשך. לגימות שלאחר מכן מציגות דובדבן כהה, שוקולד מוקה עשיר, קוקוס קלוי וגרעיני רימון טעימים.תערובת: 76% זינפנדל, 13% פטיט סירה, 8% ברברה, 2% סירה, 1% מרלו
A superb vintage for color and depth, the 2013 Zinfandel showcases a dark ruby hue and intriguing aromas of dried plum, snicker doodle cookie, and blackberry pie with hints of cinnamon and white pepper. The first sip envelops the palate with juicy dark fruit flavors and supple tannins that provide a lingering finish. Subsequent sips show off dark cherry, rich mocha chocolate, toasted coconut, and delicious pomegranate kernels.Blend: 76% Zinfandel, 13% Petite Sirah, 8% Barbera, 2% Syrah, 1% Merlot