דיפ שכבות מדרום לגבול
מטבל שכבתי מדרום לגבול עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם גבינת פטה, עלי כוסברה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מדרום למחבת הגבול, מדרום לגבול תרד לטבול, ו טום קולינס מדרום לגבול.
הוראות
למחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים שמן, בצל ושום. מערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא tinged זהב, על 4 דקות.
להוסיף שומה מרק 1/2 כוס. מערבבים לשלב שומה ומבשלים עד שרוב הנוזל מתאדה, כ 4 דקות יותר; להסיר מן החום.
מוסיפים שעועית, מועכים כמחצית מהם כדי לעבות את התערובת. אם התערובת עבה מדי לטבילה בקלות, מערבבים ב 1 מרק כף בכל פעם עד התערובת היא העקביות הרצויה.
תערובת שעועית להפיץ 3/4 אינץ ' עבה על מגש הגשה; להפריש. (אם עושים קדימה, לכסות ולהירגע עד למחרת.)
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את הכוסברה, צ ' ילי וסלסה. מערבולת או לטחון עד תערובת יוצרת משחה עבה כמו פסטו. מדי פעם לגרד להדביק מן הצדדים של מיכל למטה לתוך אזור להב. תערובת של כוסברה על מרכז השעועית.
להפיץ גבינה על הממרח; להקיף עם ירקות פרוסים.