דלורית דלורית מוקרם עם פטריות בר ובייקון פריך
דלעת סקווש מוקרם עם פטריות בר ובייקון פריך יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם בצל ירוק, גבינת ריקוטה חלקית, בייקון במרכז לחתוך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש & תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות & שאלוט, Paleo / Vegan Butternut סקווש Au Gratin W / Shallots פריך, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ירוק; מטגנים 30 שניות.
להוסיף 6 כוסות סקווש; saut 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ומערבבים 1/4 כפית מלח. לבשל, מכוסה, 15 דקות או עד מכרז. הגבר את החום לגובה בינוני. לבשל, חשופה, 2 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים תערובת סקווש בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה או מזלג עד חלקה.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, שמירה על שאריות במחבת; בייקון קראמבל.
מוסיפים chanterelles, shiitakes, ומרווה לטפטופים; לטפטף 8 דקות או עד פטריות הם השחמה.
להוסיף מלאי; לבשל 3 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים תערובת פטריות, נותרו 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות, נשאר 1/4 מלח כפית, 1 גרם פרמזן-רג ' יאנו, גבינת ריקוטה, ופלפל שחור לתערובת סקווש מחית, ערבוב לשלב. תערובת סקווש כפית לתוך broiler-בטוח 11 x 7 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מכסים בנייר כסף; אופים ב 350 במשך 1 שעה.
הסר מחבת מהתנור; להשליך רדיד.
מערבבים בייקון, נשאר 1 אונקיה Parmigiano-רג ' יאנו, ופטריות צדפות בקערה; מפזרים מעל gratin. צלייה 6 דקות או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.