דלעת אפויה עם לימון, ירקות מטוגנים, ורוטב כמון קלוי
דלעת אפויה עם לימון, ירקות מוקפצים, רוטב כמון קלוי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לכם קרם פרש, בצל, כמון טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: דלעת קלויה מעל פארו וחומוס עם רוטב יוגורט כמון קלוי, סלט כרובית עם גרגרי חומוס, כרוב תינוק, כמון, לימון & כוסמת קלויה {טבעוני + ללא גלוטן}, ו סלט דלעת קלוי כמון עם רוטב כוסברה שמנת.
הוראות
מחממים התנור ל 218° / 220°C.
שים את הדלעת במחבת צלייה עם בצל ומרווה. מתבלים ושופכים על שמן הזית. מבשלים כ -30 דקות, או עד שהדלעת רכה.
בזמן שהדלעת מבשלת, תכיני את הרוטב שלך. במחבת קטנה על חום בינוני, טוסט זרעי כמון. זה צריך לקחת רק דקה, ואתה יודע שזה מוכן כאשר הדמדומים של הכמון הוא מרחף סביב המטבח שלך. מגניב לרגע, ואז לסחוט את מיץ לימון לתוך המחבת ולהוסיף את שמן הזית. שים את זה לתוך קנקן או משהו ולהשאיר בצד, ערבוב בfrème fraîche רק לפני ההגשה.
עכשיו, הירוקים. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית ושום. לזרוק את הירוקים ומבשלים עד מכרז, 5 עד 10 דקות.
שים את הירוקים על צלחת, העליון עם הדלעת, ולכסות עם הרוטב.
מתכונים על ידי סופי דאל. Reprinted עם רשות מאוד מחבב מזון: שנה במתכונים על ידי סופי דאל, © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.סופי דאל החלה את הקריירה שלה כדוגמנית, אבל הכתיבה הייתה תמיד האהבה הראשונה שלה. ב - 2003 כתבה נובלה מאוירת בשם "האיש עם העיניים המרקדות", שהיה רב מכר של הטיימס. לאחר מכן פרסם רומן בשם "Playing with the Grown-Ups", שהתפרסם בשנת 200 וזכה לשבחים רבים על ידי בלומסברי.
דאל היא עורכת שותפה בווג הבריטי. היא גם כתבה עבור Us Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, the Guardian, And the Saturday Times Magazine, בין היתר.אכלנית וטבחית מסורה, היא כתבה ספר המתעד את ביש המזל שלה עם אוכל, התענוגות החושניים של גברת דאהל, שפורסם בהוצאת הארפר
קולינס ב-2009, שהיה רב המכר שלה ב-Second Times. בעקבות ההצלחה של תענוגות חושניים, דאל כתבה והציגה סדרת בישול פופולרית בת שישה חלקים של BBC2, The Delicious Miss Dahl, ששודרה במספר מדינות ברחבי העולם.דאהל חיה באנגליה, שם היא ממשיכה לעבוד על העיתונאות שלה, הספרות והאפייה.