דלעת בלוט ממולאת נקניק ואורז
נקניק ודלעת בלוט ממולאת אורז עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 1238 קלוריות. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, סקווש כופתאות, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב כופתה עורות אתה יכול לעקוב אחר זה עיקרי כמובן עם מיני פשטידות תפוחים בעטיפות וונטון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו דלעת בלוט ממולאת נקניק ואורז, נקניקיית עוף ואורז חום ממולא דלעת בלוט, ו דלעת בלוט ממולאת נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סקווש שלם במחבת צלייה.
אופים בחום של 425 למשך 30 דקות או עד שהם רכים בלבד.
תן לעמוד במשך 15 דקות. חצוי סקווש. לגרוף זרעים; להשליך.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נקניק איטלקי למחבת; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מוציאים נקניק מהתבנית; מסננים על מגבות נייר. נגב טפטופים מהמחבת עם מגבת נייר.
מחזירים את התבנית לאש בינונית-גבוהה.
להוסיף שמן; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 4 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים סלרי; מטגנים 3 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
להוסיף שום; ומטגנים 1 דקה, תוך בחישה מתמדת. מערבבים פנימה נקניק, אורז ו -5 המרכיבים הבאים (דרך פרמזן). מחלקים את תערובת האורז באופן שווה בין חצאי הדלעת.
מפזרים באופן שווה גבינה שוויצרית. מסדרים חצאי דלעת על תבנית עם נייר אפייה; צולים 4 דקות או עד להזהבה וגבינה נמסה.