קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

דלעת וחום - סוכר Crème Brûlée

דלעת וחום - סוכר Crème Brûlée
אם יש לכם דלעת, קינמון טחון, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום דלעת Crème Brûlée מתכון, עוגות קרם ברולה מסוכר חום, ו דלעת Crème Brûlée עם סוכר מייפל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לטאטא דלעת, סוכר 1 / 2cup, ו 1/2 כוס סוכר חום ב largebowl.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להקציף חלמונים ביצה וניל, thenspices ומלח. להביא שמנת רק להרתיח בסיר אינמדיום. בהדרגה להקציף hotcream לתוך תערובת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
חלוקת תערובת בין שמונה 5x1-inchramekins. מחלקים ramekins בין 2 גדולמחבתות קלייה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
הוסף מספיק טופאן מים חמים לבוא באמצע הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים עד רפרפת רק להגדיר במרכז, כ -35 דקות. פודינג צ ' יל עד קר, על 6 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2days קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מפזרים 1 כף סוכר גלם overpumpkin פודינג בכל ramekin. לפיד תפירה Usingkitchen, להמס סוכר עד ענבר עמוק.(לחלופין, השתמש ברוילר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מניחים ramekinson גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מפזרים topswith סוכר חום [לא סוכר גלם] ומתישירות תחת מטאטא עד ענבר עמוק.) להכניס למקרר 15 דקות כדי לאפשר סוכר toharden. לעשות קדימה: יכול להיעשות 1 hourahead. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
סוכר גולמיסוכר גולמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1
מתכון זה יכול גם bemade באמצעות 3 אינץ 'בקוטר ramekinswith 1 1/4 אינץ' -צדדים גבוהים.
2
אופים במשך כ -50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®