קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

הבקלאו הפורטוגזי של מריה

הבקלאו הפורטוגזי של מריה
הבקלאו הפורטוגזי של מריה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 656 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 202 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: ארטישוקים של מריה, עוף טיה מריה, ו סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ.

הוראות

1
משרים את הבקלה המלוחה המיובשת במים קרים במשך 24 שעות, משנים את המים מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבקלה ספוג, ומרתיחים במשך כ 5 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4
הסר בקלה ממים, ולשמור מים לבישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
הסר עור ועצמות מהבקלה, וקלף את הבשר לחתיכות באמצעות מזלג. מניחים את הדגים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, 1 שן שום, 1 כף פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
יוצקים על הדגים, ולזרוק קלות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מניחים את תפוחי האדמה לתוך מי הדגים, ולהביא לרתיחה. מבשלים 20 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מסננים תחת מים קרים, לקלף לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיף את הבצל, ו לטגן עד זהב וקרמל. מערבבים שן אחת של שום לתוך הבצל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
13
שכבת חצי פרוסות תפוחי אדמה בתחתית מנה משומנת 8x11 אינץ אפייה. מכסים עם חצי בקלה, ואז חצי מהבצל. חזור על שכבות, מסתיים עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
14
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. לפני ההגשה, מקשטים את החלק העליון עם זיתים ירוקים ושחורים וביצים מבושלות היטב.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
מפזרים פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר