קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

הבקלאו הפורטוגזי של מריה

הבקלאו הפורטוגזי של מריה
הבקלאו הפורטוגזי של מריה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 656 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 202 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, תפוחי אדמה זהב יוקון, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. מתכונים דומים: ארטישוקים של מריה, עוף טיה מריה, ו סנטה מריה-מנגל בסגנון BBQ Tri-טיפ.

הוראות

1
משרים את הבקלה המלוחה המיובשת במים קרים במשך 24 שעות, משנים את המים מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבקלה ספוג, ומרתיחים במשך כ 5 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4
הסר בקלה ממים, ולשמור מים לבישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
הסר עור ועצמות מהבקלה, וקלף את הבשר לחתיכות באמצעות מזלג. מניחים את הדגים בצד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, 1 שן שום, 1 כף פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים על הדגים, ולזרוק קלות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מניחים את תפוחי האדמה לתוך מי הדגים, ולהביא לרתיחה. מבשלים 20 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
מסננים תחת מים קרים, לקלף לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיף את הבצל, ו לטגן עד זהב וקרמל. מערבבים שן אחת של שום לתוך הבצל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
13
שכבת חצי פרוסות תפוחי אדמה בתחתית מנה משומנת 8x11 אינץ אפייה. מכסים עם חצי בקלה, ואז חצי מהבצל. חזור על שכבות, מסתיים עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, עד השחמה קלה. לפני ההגשה, מקשטים את החלק העליון עם זיתים ירוקים ושחורים וביצים מבושלות היטב.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מפזרים פטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר