קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות19
מגזין

הודו בהיר עם כרישה בצל מלית

הודו בהיר עם כרישה בצל מלית
הודו קל עם כרישה בצל מלית דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 20 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קרוטונים, הודו, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. נסו דלעת כרישה מלית עם נקניק הודו, הודו עם תפוח-ו-caramelised-מילוי בצל, ו אורז בר, שעורה ומרק כרישה (מתכון חמאה קלה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף 1 כף מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים מעל חום בינוני עד שמרגרינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
3
להוסיף כרישה, בצל, טימין, ו 1/2 מרק כוס. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שהירקות רכים. לחשוף ולבשל על חום גבוה עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
העברת תערובת כרישה לקערה; להוסיף קרוטונים ו -3 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף 1 1/4 מרק כוסות; כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לארוז על תערובת כרישה 7 כוסות לתוך חלל של טורקיה. הכנס את הרגליים תחת דש העור סביב הזנב, או סגור חלל עם שיפודים, מסבך. לקשור קצוות של רגליים לזנב עם חוט. קצות כנפיים להרים ושוב בחזרה; טאק תחת טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מעיל טורקיה עם ספריי בישול; מקום, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר בחלק בשרני של הירך. מכסים בנייר אלומיניום כבד; אופים ב 325 במשך 2 שעות. לחשוף ולהוסיף מרגרינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים 2 שעות או עד רושמים מדחום בשר 18
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כפית שנותרה תערובת כרישה לתוך תבשיל 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
אופים ב 325 במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים עם פרוסות הודו עור.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק