הודו בהיר עם כרישה בצל מלית
הודו קל עם כרישה בצל מלית דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 20 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קרוטונים, הודו, קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. וזה די טוב. נסו דלעת כרישה מלית עם נקניק הודו, הודו עם תפוח-ו-caramelised-מילוי בצל, ו אורז בר, שעורה ומרק כרישה (מתכון חמאה קלה) (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; להוסיף 1 כף מרגרינה.
מניחים מעל חום בינוני עד שמרגרינה נמסה.
להוסיף כרישה, בצל, טימין, ו 1/2 מרק כוס. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד שהירקות רכים. לחשוף ולבשל על חום גבוה עד הנוזל מתאדה.
העברת תערובת כרישה לקערה; להוסיף קרוטונים ו -3 המרכיבים הבאים.
הוסף 1 1/4 מרק כוסות; כיסוי וצינה.
הסר את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים; לטפוח יבש. לארוז על תערובת כרישה 7 כוסות לתוך חלל של טורקיה. הכנס את הרגליים תחת דש העור סביב הזנב, או סגור חלל עם שיפודים, מסבך. לקשור קצוות של רגליים לזנב עם חוט. קצות כנפיים להרים ושוב בחזרה; טאק תחת טורקיה.
מעיל טורקיה עם ספריי בישול; מקום, צד השד למעלה, על מתלה במחבת צלייה מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר בחלק בשרני של הירך. מכסים בנייר אלומיניום כבד; אופים ב 325 במשך 2 שעות. לחשוף ולהוסיף מרגרינה מותכת.
אופים 2 שעות או עד רושמים מדחום בשר 18
כפית שנותרה תערובת כרישה לתוך תבשיל 1 ליטר מצופה ספריי בישול.
אופים ב 325 במשך 25 דקות.
מגישים עם פרוסות הודו עור.