הודו מלא ברקת
טורקיה כולה בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 14 . מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. אם יש לך חמאה, מים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו -30 דקות. נסו הודו ברן, דבש-ברן טורקיה, ו תרנגול הודו בריח חסין תקלות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים קרים ומלח בדלי נקי גדול או קומקום (noncorrosive); מערבבים עד שהמלח מומס.
תוסיפי הודו. מכסים ומקררים 8 עד 12 שעות.
הסר טורקיה ממי מלח; להשליך מלח. לשטוף היטב את טורקיה תחת מים זורמים קרים, לשפשף בעדינות מחוץ ובתוך טורקיה כדי לשחרר מלח. עור טפיחה ושני חללים פנימיים יבשים עם מגבות נייר.
הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. לזרוק בצל, גזר, סלרי ותימין עם 1 כף של חמאה מומסת; מקום בחלל טורקיה.
מניחים הודו, השד בצד למטה, על מתלה במחבת צלייה רדודה גדולה.
מברשת כל הצד האחורי של טורקיה עם 1 כף חמאה מומסת. הפוך את תרנגול ההודו.
מברשת כל הצד השד של טורקיה עם הנותרים 1 כף חמאה מומסת. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. (אין להוסיף מים או לכסות טורקיה.)
הצלי חשף 3 שעות 30 דקות עד 4 שעות, צחצוח פעמיים עם טפטוף מחבת במהלך 30 הדקות האחרונות של צלייה.
טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. אם מדחום בשר אינו משמש, להתחיל לבדוק עבור doneness לאחר כ 3 שעות. כאשר טורקיה נעשית, מניחים על מגש חם לכסות עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
בואו לעמוד על 15 דקות לגילוף הקל ביותר.