הודו עשבי תיבול קלויים
טורקיה עשב חמאה צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 596 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת רוטב עשבי שום, תערובת עשבי תיבול עוף עשב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו הודו עשבי תיבול קלויים, הודו צלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלי שאלוט קלויים, ו הודו צלוי בגריל עם חמאת חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, לשלב חמאה רכה, תיבול עוף, תערובת רוטב עשבי שום, ושום כתוש. השתמש במזלג לערבב יחד עד בשילוב טוב. לכסות ולשים במקרר במשך 15 עד 30 דקות, עד המשרד אבל לא קשה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מסדרים סלרי, גזר, וחצי בצל קצוץ בתחתית מחבת צלייה.
מוסיפים מרק עוף ומניחים בצד.
יש לשטוף את טורקיה מופשר להתייבש טפיחה. השתמש באצבע כדי לשחרר בזהירות את העור סביב הציפור כולה. קח את תערובת החמאה וחתוך לחתיכות גדולות.
מניחים את חתיכות חמאה מתחת לעור של טורקיה כולה. לשפשף את חתיכות החמאה שנותרו בצד החיצוני של העור ומתבלים עם מלח ופלפל. ממלאים את החלק הפנימי של חלל טורקיה עם בצל שנותר, תערובת עוף עשב טרי, ופרוסות לימון. (מסבך במידת צורך.) הכנס את המדחום הקופץ בזווית על 3 אינץ 'למטה מחלל הצוואר ו 2 אינץ' מעצם השד, בחלק העבה ביותר של השד.
מניחים הודו על מצע הירקות במחבת צלייה.
מניחים בתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F. צלי במשך 1 שעה, ואז להשרות עם מיצי מחבת כל 20 דקות עד מדחום קופץ או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הירך 180 מעלות F, על 3 שעות.