קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

הודו צלוי עם חמאת כמהין

הודו צלוי עם חמאת כמהין
תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין נטול גלוטן, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת מכילה 892 קלוריות, 105 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, טימין, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי עם חמאת כמהין שחורה ורוטב יין לבן, תרנגול הודו צלוי עם רוטב כמהין, ו הודו צלוי עם חמאת הדרים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסננים את כל המיצים מההודו ומניחים אותו על רשת שטוחה בתבנית צלייה גדולה ורדודה. טפחו על ההודו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
עובדים מקצה החלל הגדול, העבירו בעדינות את האצבעות בין העור לבשר כדי לשחרר את העור, והקפידו לא לקרוע את העור. (היזהר לא לעשות זאת עם טבעות על האצבעות!)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים את החמאה המרוככת מתחת לעור ומעסים בעדינות את העור כדי לפזר את החמאה באופן שווה על כל השד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מפזרים את החלל בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
7
מניחים מחצית מענפי הטימין בחלל יחד עם הבצל והשום. לקשור את הרגליים יחד עם מחרוזת המטבח ולקשור 1 אורך של מחרוזת סביב הציפור ואת הכנפיים כדי לשמור על הכנפיים קרוב לגוף.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מברישים את ההודו בשמן זית, מפזרים 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
9
מוציאים 1 כף עלי טימין מהגבעולים, קוצצים אותם ומפזרים על ההודו. צולים את ההודו במשך 2 1/2 עד 3 שעות, עד שמדחום קריאה מיידית המונח במרכז השד רושם 160 מעלות צלזיוס. אם אתה רוצה שהעור יהיה פריך, אל תביס את ההודו בכלל! בערך באמצע הדרך, כאשר השד חום זהוב, מכסים את השד באופן רופף בנייר אלומיניום כדי למנוע את שריפת העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
מוציאים מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 15 עד 20 דקות. לגלף ולהגיש עם מיצי המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף