הודו צלוי קולה
הודו צלוי קולה נטול גלוטן, ו ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה עד 62 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לכם חמאה, משקה מוגז בטעם קולה, הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש במשקה מוגז בטעם קולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. , שהוא מוצק. נסו צלי קולה, צלי קולה, ו קולה צלי אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
לשטוף את טורקיה היטב, להתייבש עם מגבות נייר. השתמש בידיים שלך כדי למרוח את כל ההודו, מלפנים ומאחור, עם חמאה. הקפד למרוח חמאה על קצות הכנפיים והרגליים.
מניחים את ההודו לתוך מחבת צלייה, ושופכים את הקולה על תרנגול ההודו.
מפזרים את כל טורקיה עם מלח ופלפל שחור.
צולים את תרנגול ההודו ל-4 עד 5 שעות, בודקים אם הוא מוכן לאחר 4 שעות. למרוח את ההודו כל 30 דקות עם טפטוף טורקיה. אם העור השד חומים מהר מדי, לכסות אותו בנייר אלומיניום. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
הסר את טורקיה מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.